Jobba hos oss

Vi söker alltid duktiga medarbetare som vill lyfta tillsammans med oss och våra kunder.
Är du den vi söker, skicka din ansökan till info@kranpunkten.com

Nedan hittar du information om lediga tjänster just nu och hur du ansöker till dessa.

 

2021-03-24

Montör till Uppsala

Kranpunkten är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av lyftmaskiner. Genom våra kärnvärden kompetens, effektivitet, personlig, säkerhet strävar vi efter att bli den ledande specialisten inom lyftmaskiner i Sverige.

Vi söker dig som är van vid självständigt arbete, är noggrann och kan klara stressiga situationer, du tar egna initiativ men är samtidigt ödmjuk i din vilja att ständigt lära.

Arbetet består i montage av bygghiss, klätter– och hängställning ute i fält samt service och reparation av dessa objekt hemma på depån i Uppsala. Även enklare reparationer och service av vår övriga maskinpark kan förekomma. För tjänsten krävs ett brinnande intresse, lämplig yrkesutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kunskaper i engelska och B-körkort erfordras. Kunskaper i el och hydraulik är meriterande.

Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, positiv och med god kommunikationsförmåga.

Tjänsten avser vår verksamhet i Uppsala. Resor i tjänsten är vanligt förekommande.

Maila din ansökan senast den 15 april till tomas.soderholm@kranpunkten.se

Märk din ansökan med ”Montör Uppsala”

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Montagechef Tomas Söderholm, 0709-12 20 10

 

2021-03-15

Reparatör till Uppsala

Kranpunkten är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av lyftmaskiner. Genom våra kärnvärden kompetens, effektivitet, personlig, säkerhet strävar vi efter att bli den ledande specialisten inom lyftmaskiner i Sverige.

Vi söker dig som är van vid självständigt arbete, stressiga situationer, som tar egna initiativ men samtidigt är ödmjuk i sin vilja att ständigt lära.

Arbetet består av underhåll, reparationer samt service av vår maskinpark. För tjänsten krävs lämplig yrkesutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Utbildning och erfarenhet av arbete med el och/eller hydraulik är meriterande. Kunskaper i engelska och B-körkort erfordras.

Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, positiv och med god kommunikationsförmåga.

Tjänsten avser vår verksamhet i Uppsala, men resor i tjänsten kan förekomma. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

Maila din ansökan senast 10 april till niklas.gustafsson@kranpunkten.se

Märk din ansökan med ”Reparatör Uppsala”.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Verkstadschef Niklas Gustafsson, 0709-12 20 23.

 

2021-03-12

Ekonomiassistent till Bjäre Invest

Har du en utbildning inom redovisning och något års erfarenhet av arbete med reskontra? Vi söker en serviceinriktad och noggrann person till tjänsten som ekonomiassistent på Bjäre Invest i Förslöv.

Om tjänsten

Bjäre Invest AB är ett förvaltningsbolag vars affärside är att placera i och utveckla onoterade bolag samt att förvalta fastigheter. Som ekonomiassistent blir du en del av vårt ekonomiteam som sitter i nya trevliga lokaler i Förslöv. Gruppens arbete präglas av hög kvalité, ett gott samarbete och en positiv anda.

I rollen som ekonomiassistent på Bjäre Invest arbetar du i första hand för ett av våra större dotterbolag, Kranpunkten i Båstad AB. Arbetet innefattar främst hantering av Kranpunktens leverantörsreskontra, som har ett stort fakturaflöde. Du arbetar med registrering och kontering av leverantörsfakturor och har även hand om posthanteringen på kontoret. Arbetet innefattar en hel del kontakt med medarbetare i verksamheten och leverantörer både per telefon och mail.

Utöver detta kommer du att vara behjälplig med andra sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för en ekonomiavdelning såsom annan löpande bokföring, samt vara till hjälp vid bokslut. Du rapporterar till företagets redovisningschef.

Kvalifikationer

  • Minst gymnasieekonom
  • Något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att ha skapat förståelse kring bokföringsregler
  • Arbete med större affärssystem, NAV är meriterande
  • Väl förtrogen med MS Excel

Om dig

Du är en person som arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt. Du är uthållig med en god förmåga att hålla deadlines, har ett prestigelöst sätt gentemot dina kollegor och värderar teamarbete högt. Då tjänsten innefattar stora kontaktytor, såväl internt som externt, är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Omfattning: Tillsvidareanställning på 75% med eventuell möjlighet till 100% på sikt

Sista ansökningsdag: 2021-04-05

Tillträde: Snarast

Placering: Förslöv

Kontakta redovisningschef Cecilia Stålhandske vid frågor om tjänsten, cecilia.stalhandske@bjareinvest.se eller 0431-445151.

Ansökan skickas till: cecilia.stalhandske@bjareinvest.se

 

2020-12-21

Distriktssäljare till region Nord

Kranpunkten är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av lyftmaskiner. Genom våra kärnvärden kompetens, effektivitet, personlig, säkerhet strävar vi efter att bli den ledande specialisten inom lyftmaskiner i Sverige.

Till vår verksamhet söker vi nu en distriktssäljare. Du kommer att arbeta i ett distrikt som omfattar Uppsala/Stockholm/Västerås/ Eskilstuna/Örebro och Gävle.

Du är en målinriktad och strukturerad person som i huvudsak kommer att arbeta med uppsökande försäljning med fokus på större projekt. I din roll ansvarar du för att skapa nya affärskontakter, uppföljning och kundnöjdhet. Din maskinkännedom är god och du har teknisk grundkompetens. Du är vidare van vid självständigt arbete och stressiga situationer och tar gärna egna initiativ. Ett bra ordningssinne och samarbetsförmåga är ett krav. Du kommer till en bra och stimulerande arbetsplats med mycket god sammanhållning.

Kranpunkten, med kontor i Förslöv, Malmö, Göteborg, Stockholm och Uppsala, levererar maskiner till hela Skandinavien. Vi förfogar över närmare 3 700 maskiner och är certifierade enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och ISO 45001:2018.

Maila din ansökan senast den 20 januari till monica.hagglund@kranpunkten.se

Intervjuer och urval sker fortlöpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Märk din ansökan med ”distriktssäljare”

Vid frågor om tjänsten kontakta regionchef Anders Pettersson, 070-912 20 07