Jobba hos oss

Vi söker alltid duktiga medarbetare som vill lyfta tillsammans med oss och våra kunder.
Är du den vi söker, skicka din ansökan till info@kranpunkten.com

Nedan hittar du lediga tjänster just nu.

 

2019-01-22

Resande Montör/Hissmontör till Kranpunkten Uppsala

Har du stort tekniskt intresse och tycker om att arbeta i team? Är du dessutom flexibel, handlingsinställd och har en positiv inställning? Då är du rätt person för tjänsten som resande montör till Kranpunkten Uppsala.

Om företaget

Kranpunkten AB är specialister inom lyftmaskiner till bygg och industri, med uthyrningsverksamhet etablerad i hela Skandinavien. Som specialist i deras egen nisch inom liftar, bygghissar, plattformar, hängställningar, teleskoplastare, truckar och tillhörande utbildningar har de sedan starten 1989 byggt upp stor erfarenhet och teknisk kompetens, där varje medarbetare ansvarar för att varje enskilt verksamhetsområde håller deras högt uppsatta kvalitetsmål.

Kranpunkten AB är ett expansivt företag med god omsättning. Företaget präglas av en familjär, trygg och prestigelös arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Som resande montör utgår du från kontoret i Uppsala där du tillsammans med en kollega hämtar upp en av Kranpunktens servicebilar. Därefter åker ni tillsammans ut på uppdrag hos kunder där ni monterar och demonterar bygghissar och klätterställningar. Du gör lättare felsökningar, service och underhåll på Kranpunktens maskiner samt svarar på tekniska frågor från kunder och operatörer. Du hjälper också till med problemlösning på uthyrda maskiner. Uppdragen är primärt i Stockholm och Uppsala men i undantagsfall förekommer också uppdrag i Linköping, Örebro, Västerås och Gävle vilket kan innebära övernattningar på annan ort.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Tekniskt intresse
  • B-körkort
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med kunskaper inom el
  • Meriterande med truckkort

För att lyckas i rollen är du handlingskraftig och du ser lösningar framför hinder i ditt arbete. Du besitter en god flexibel förmåga då ingen dag är den andra lik. Då rollen innefattar mycket kontakt med både kollegor och kunder besitter du en god kommunikativ och social förmåga. För att vara framgångsrik i rollen tycker du om att arbeta med kroppen och har en positiv inställning.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Uppsala

Lön: Enligt överenskommelse

I den här rekryteringsprocessen tar vi hjälp av Bravura. Vi hänvisar därför alla frågor och ansökningar direkt till Bravura. Du kan ansöka, läsa mer och hitta kontaktuppgifter via följande länk: https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/resande-montor-hissmontor-till-kranpunkten-uppsala-2237901/

 

Innesäljare, Malmö

Vi söker dig som är van vid självständigt arbete, stressiga situationer, som tar egna initiativ men samtidigt är ödmjuk i sin vilja att ständigt lära. 

Som innesäljare arbetar du främst med uthyrning av våra maskiner, men även andra administrativa uppgifter kan förekomma.
Som person har du god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, positiv och besitter en god kommunikationsförmåga. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Tjänsten avser vår verksamhet i Malmö.

Välkommen att maila din ansökan senast 2019-01-31 till rasmus.olofsson@kranpunkten.se
Märk din ansökan med ”Innesäljare”

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av

Depåchef Rasmus Olofsson, 040-65 20 200