Reparatör sökes till Göteborg!

Vi söker dig som är van vid självständigt arbete, stressiga situationer, som tar egna initiativ men samtidigt är ödmjuk i sin vilja att ständigt lära.

Arbetet består av underhåll, reparationer samt service av vår maskinpark. För tjänsten krävs lämplig yrkesutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Utbildning och erfarenhet av arbete med el och/eller hydraulik är meriterande. Kunskaper i engelska och B-körkort erfordras.

Du har god sammarbetsförmåga, är serviceinriktad, positiv och med god kommunikationsförmåga.

Tjänsten avser vår verksamhet på Hisingen i Göteborg, men resor i tjänsten kan förekomma.

Maila din ansökan senast 12 november till petra.lampa@kranpunkten.se

Märk din ansökan med ”Reparatör Hisingen”

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta verkstadschef Robin Andersson, 070 916 98 51

 

 

 

Montörer sökes till Uppsala!

Vi söker dig som är van vid självständigt arbete, stressiga situationer, som tar egna initiativ men samtidigt är ödmjuk i sin vilja att ständigt lära. 

Arbetet består i montage av bygghiss, klätter– och hängställning. Även enklare reparationer och service av vår övriga maskinpark kan förekomma. För tjänsten krävs lämplig yrkesutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kunskaper i engelska och B-körkort erfordras.

Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, positiv och med god kommunikationsförmåga.

Tjänsterna avser vår verksamhet i Uppsala. Resor i tjänsten är vanligt förekommande.

Maila din ansökan senast den 20 oktober till

Linn.johnsson@kranpunkten.se

Märk din ansökan med

”Montör Uppsala” 

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta

Regionchef Anders Pettersson, tfn 018-60 14 00

Innesäljare till Stockholm

Vi söker dig som är van vid självständigt arbete, stressiga situationer, som tar egna initiativ men samtidigt är ödmjuk i sin vilja att ständigt lära. Som innesäljare arbetar du främst med uthyrning av våra maskiner, men även andra administrativa uppgifter kan förekomma.

Som person har du god sammarbetsförmåga, är serviceinriktad, positiv och besitter en god kommunikationsförmåga. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Tjänsten avser vår verksamhet i Stockholm.

Välkommen att maila din ansökan till robin.eriksson@kranpunkten .se

Märk din ansökan med ”Innesäljare”

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av

Depåchef Robin Eriksson, 070-609 42 94

Nya hjullastare!

Kranpunkten förstärker maskinparken genom en satsning på hjullastare. Leverantör är JCB och de första enheterna anlände  i början av augusti. Lyftkapacitet  är mellan 3 500 och 10 000 kg beroende på modell. Maskinerna är väl  utrustade och passar den  svenska marknaden.  

 

Ny Integritetspolicy!

Vi på Kranpunkten är måna om att du ska känna dig trygg i dina kontakter med oss. Vi vill därför passa på att berätta att vi anpassat vår behandling av personuppgifter till kraven i Dataskyddsförordningen (GDPR). Som grund för denna behandling finns vår Integritetspolicy som du här kan ta del av i sin helhet

INTEGRITETSPOLICY (PERSONUPPGIFTSPOLICY)

Denna policy skapades av och för Kranpunktens behandling av personuppgifter. Uppgift som kan hänföras till en fysisk person är personuppgift, oavsett i vilken form eller gränssnitt uppgiften är.

Vem är ansvarar för dina personuppgifter?

Kranpunkten i Båstad AB org.nr 556362-8055, med adress Åkagårdsvägen 11B 269 71 Förslöv, är personuppgiftsansvarig.

 Vilka personuppgifter behandlar vi?

Kranpunkten behandlar de personuppgifter som lämnas till oss. Det kan vara namn, e-postadress, adress, telefonnummer, födelsedatum och/eller annan information som är nödvändig för att kunna fullgöra åtaganden.

 Ändamål med behandlingen

Kranpunkten behandlar personuppgifter för olika ändamål. I huvudsak för att fullgöra våra åtagande gentemot dig, för att erbjuda välfungerande tjänster och ge god service. Vid upprättande av avtal gör vi en kreditupplysning för att bedöma din kreditvärdighet.

Dina uppgifter behandlas också vid kund- och leverantörsundersökningar samt för att förmedla information till dig om Kranpunkten, våra produkter och våra tjänster.

Ytterligare ett ändamål med Kranpunkens behandling av personuppgifter är för att vi ska fullgöra våra rättsliga förpliktelser.

 Hur samlar vi in personuppgifterna?

Kranpunkten samlar in personuppgifter från dig exempelvis när du hyr maskiner eller går en utbildning hos oss. Vi samlar också in personuppgifter från dig som leverantör och från dig som medarbetare för att kunna fullgöra våra åtaganden.

 På vilka grunder behandlar vi personuppgifter?

För vår behandling av personuppgifter ska det finnas stöd i gällande lagstiftning (Dataskyddsförordningen). Lagliga grunder för behandling är följande:

Nödvändig för att fullgöra ett avtal

Nödvändig för att fullgöra en rättslig förpliktelse

Behandling av personuppgifter kan också grundas på intresseavvägning

I vissa fall kan Kranpunkten behöva ditt samtycke för att behandla personuppgifter. När du lämnar ditt samtycke kommer du att få en tydlig information om vad du samtycker till. Du har när som helst möjlighet att återkalla ett samtycke.

Hur länge vi sparar dina uppgifter?

Kranpunkten sparar personuppgifter så länge det är nödvändigt med hänsyn till det ändamål de samlades in för eller så länge lagringstiden regleras av någon lag.

 Vad har du för rättigheter?

Du har rätt att få veta vilka av dina personuppgifter som behandlas av Kranpunkten. Du har också rätt att invända mot Kranpunktens behandling av dina personuppgifter och utan dröjsmål få dina uppgifter rättade eller raderade. I vissa fall är det dock inte möjligt att radera personuppgifter då lagring krävs för att uppfylla rättslig förpliktelse.

Begäran om registerutdrag, rättning eller radering av uppgifter skickas till

Kranpunkten i Båstad AB

Att: Kranpunktens Dataskyddssamordnare

Åkagårdsvägen 11, 269 71 Förslöv

 

Du har alltid rätt att inge klagomål till Datainspektionen avseende vår behandling av personuppgifter

www.datainspektionen.se

 

Sammanfattningsvis omfattar Kranpunktens behandling av personuppgifter:

Planera för behandlingen

Informera om ändamålet med behandling av personuppgifter i de fall det krävs

Då det krävs inhämta samtycke för och till behandling av personuppgifter

Genomföra analys, riskhanterings- och klassificeringsprocesser. De ska resultera i val av metod och nivåer av skydd för behandling av personuppgifter

Utbilda personal inom personuppgiftshantering och klassificering för att behandla uppgifter korrekt och för att aktivt delta, utveckla och förbättra processer för behandling

Kontrollera, följa upp, bedriva analys och kvalitetssäkring för att över tid säkerställa att ändamålet med behandling av personuppgifter uppfylls.

Denna policy och tillhörande interna dokument omfattar de bestämmelser, processer och rutiner som ska gälla för all behandling av personuppgifter inom organisationen.

Har du frågor om vår behandling av personuppgifter är du alltid välkommen att kontakta oss (Kranpunkten, Åkagårdsvägen 11B, 269 71 Förslöv)

 

 

 

Denna policy är antagen 2018-04-24 av Kranpunktens ledning

Investeringar!

Årets investeringar!

Inför 2018 har vi investerat närmare 80 mkr i 200 nya maskiner för att stärka maskinparken som idag uppgår till 3000 maskiner.

Merparten är Geniemaskiner av varierande modell som nu fördelas till våra olika regioner.

Julgåva

I år skänker vi pengar till olika ändamål. Från region syd gick en slant till Stiftelsen Henrik Superman som hjälper cancerdrabbade barn och deras familjer. Följ länken för att läsa mer.

http://www.henriksuperman.se/

Från region nord gick årets julgåva till Uppsala stadsmission vars syfte är att hjälpa uppsalabor som lever i utsatta livssituationer. Läs mer om verksamheten genom att följa länken nedan

http://uppsalastadsmission.se/

Region väst valde Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus som mottagare till sin julgåva. Följ länken för att läsa mer.

Om Stiftelsen

 

 

Alvelins i Göteborg blir Kranpunkten

2016-12-01 övergår verksamheten i Alvelins Uthyrnings AB i Kranpunkten. Sedan förvärvet i januari i år har Alvelins drivits i eget bolag, men nu integrerar vi det i Kranpunkten.

Hissinvesteringar!

På senaste tiden har vi utökat vår maskinpark med ett 40-tal nya och begagnade hissar. Nyinköpen avser Geda P12 och  500ZZP. De begagnade hissarna kommer från Skanska maskin och finns nu på våra depåer för uthyrning!

Kranpunkten fortsätter att engagera sig i kampen mot cancer

Helena Mareniusson står bakom hemsidan Energy vs cancer och vill med den hjälpa dem som drabbats av bröstcancer.

Nedan beskriver Helena sitt arbete och det finns också möjlighet att klicka sig vidare till hemsidan via länken.

Energy vs cancer är en ny webbsida som handlar om hur man hittar energi och stärker sig själv med det man själv kan påverka, för att bättre klara av nödvändiga behandlingar för att bli frisk från sin bröstcancer. Det är också en sida för närstående till drabbade. Sidan är lösningsfokuserad med samlad, lättillgänglig information och konkreta tips och råd.

Cancerbehandlingar slår hårt mot kroppen och studier visar bl.a. att många kvinnor avbryter sin eftermedicinering i förtid vid hormonell bröstcancer p.g.a. tuffa biverkningar.

Förhoppningen med webbsidan Energy vs cancer är den ska bidra med energi och inspiration till de som har drabbats av bröstcancer, som hjälp på vägen för att orka med den resa det innebär att bli frisk igen. Det finns också en sluten facebookgrupp länkad till sidan där drabbade kan tipsa och stötta varandra.

http://energyvscancer.se/

Förvärv av Alvelins Uthyrnings AB

Kranpunkten har förvärvat ALVELINS UTHYRNINGS AB. Detta träder i kraft per 2016-01-25. ALVELINS UTHYRNINGS AB finns med egen depå på Deltavägen 11 A i Göteborg.

Förvärvet innebär för Kranpunkten att vi förstärker vår närvaro i Västra Sverige och blir den ledande nischleverantören av lastbilsburna liftar i Göteborgsområdet med både ändamålsenliga lokaler samt kunnig och kompetent personal med mångårig erfarenhet.

– Vi är mycket glada över förstärkningen av Kranpunkten i Göteborg som detta innebär och vill hälsa våra nya medarbetare samt kunder välkomna säger Fredrik Paulsson, VD Kranpunkten AB.

– Jag är mycket glad över att Alvelins Uthyrnings AB kan drivas vidare som det nischföretag det är med tyngdpunkt på god service och tillgänglighet säger Christina Hofmann, ägare till Alvelins Uthyrnings AB.

 

Reparatör- Malmö

Vi söker dig som är van vid självständigt arbete, stressiga situationer, som tar egna initiativ men samtidigt är ödmjuk i sin vilja att ständigt lära.

Arbetet består av underhåll, reparationer samt service av vår maskinpark. För tjänsten krävs lämplig yrkesutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Utbildning och erfarenhet av arbete med el och/eller hydraulik är meriterande. Kunskaper i engelska och B-körkort erfordras.

Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, positiv och med god kommunikationsförmåga.

Tjänsten avser vår verksamhet i Malmö, men resor i tjänsten kan förekomma. Läs mer om vårt företag på www.kranpunkten.com

Maila din ansökan till petra.lampa@kranpunkten.se

märk din ansökan med ”reparatör Malmö”

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av depåansvarig

David Cartne, tfn 040-65 20 200

Nofa blir Kranpunkten

2015-11-01 övergår Nofa i Kranpunkten.

Vi vill här passar på att hälsa våra nya medarbetare och kunder varmt välkomna!

Årets julgåva!

Vi har redan nu skickat vår julgåva och vill uppmana andra att göra detsamma. I år gick vårt bidrag till Rädda Barnen och deras arbete för att hjälpa barn och vuxna på flykt från Syrien och Afghanistan.

Kranpunkten- Årets företag i Båstads Kommun

Kranpunkten utsågs igår till Årets företag i Båstads Kommun!

Juryns motivering lyder:

Med ett målmedvetet och framgångsrikt arbete har företaget tagit sig från husbehov till att verka internationellt. Företaget har skapat en bra utveckling med ökad tillväxt och visar på en god lönsamhet samt är en stor arbetsgivare i Båstad Kommun. Genom sitt gedigna miljöarbete visar företaget att man tar samhällsansvar och genom sitt fokus på säkerhet visar man att människan alltid sätts främst.

Företaget är en fin förebild, som visar att det går att starta, växa och att utveckla sitt företag med fortsatt hemvist på Bjäre”

– Att Kranpunkten får detta pris är väldigt hedersamt och jag vill passa på att tacka alla medarbetare. Det är ni som gjort detta möjligt!

Fredrik Paulsson

Kranpunkten förvärvar NOFA Janneniska AB

KRANPUNKTEN EXPANDERAR GENOM FÖRVÄRV AV NOFA JANNENISKA AB

Kranpunkten har förvärvat NOFA JANNENISKA AB I STOCKHOLM. Detta träder i kraft per 2015-05-11. NOFA har 13 anställda och finns med depå i unikt läge på Cedersdalsgatan 7 i Stockholm.

Förvärvet innebär för Kranpunkten att vi förstärker vår närvaro i Stockholm och blir den största aktören i Sverige vad gäller skyliftar och lastbilsburna liftar upp till 104 meter, med både ändamåls enliga lokaler samt kunnig och kompetent personal. Maskinparken kommer efter förvärvet att uppgå till ca 2 700 enheter. Janneniska OY och Kranpunkten AB kommer även att teckna en överenskommelse om ett sammarbetsavtal gällande Höjdliftar på den svenska marknaden.

-Vi är mycket glada för förstärkningen av Kranpunkten som detta innebär och vill hälsa våra nya medarbetare samt kunder välkomna, säger Fredrik Paulsson VD Kranpunkten AB.

 

JANNENISKA OY                                                            Kranpunkten AB

Joni Alasaari                                                                     Fredrik Paulsson

+358 405700721                                                              +46 431-445450

 

http://www.nofa.se/

Nordea Masters 2015

När Europatourtävlingen i golf, Nordea Masters, går av stapeln den 4-7 juni på PGA of Sweden National i Bara utanför Malmö är Kranpunkten med som en Partner.

Läs gärna mer om tävlingen på

http://nordeamasters.se/

Maskininvesteringar 2015

Snart levereras de första maskinerna! Först ut är en ny modell i Kranpunktens sortiment, Genie 4069 DC. Dessutom väntas 9 nya bygghissar hem i början av januari. De är alla av fabrikat Geda. 5 st Geda 300 och 4 stycken Geda p 12. Den senare modellen är dessutom en nyhet i vårt sortiment.

Hjälp till Eboladrabbade områden

Läget är akut i Västafrika och vi har därför redan nu skickat vår julgåva till Läkare Utan Gränser och deras arbete i Eboladrabbade områden.

Läs mer

Nyinköp JLG 1230

Nu har vi köpt in ytterligare 100 stycken JLG 1230 som kommer att levereras innan jul!

Öppet Hus i Malmö

Onsdagen den 24/9 kl 10-14 bjuder vi in till ett Öppet Hus på vår depå i Malmö. Kom förbi på en bit mat och passa samtidigt på att träffa våra medarbetare, se våra maskiner och ta del av vårt utbildningsutbud.

 

Klockan 13 bjuder vi på ett smakprov från våra utbildningar på tema säkerhet. För att delta i detta vill vi att du anmäler dig till: kalle.lindgren@kranpunkten.se

 

Som en bonus har vi denna dag vår Genie SX 180 på depån. Med en arbetshöjd på närmare 57 meter är detta en av världens största bomliftar!

 

Varmt välkomna!

Montör sökes till Göteborg- Få ett lyft!

 

Just nu söker vi dig som är van vid självständigt arbete, stressiga situationer, som tar egna initiativ men samtidigt är ödmjuk i sin vilja att ständigt lära.

 

Arbetet består i montage av bygghiss, klätter– och hängställning samt aluminiumställning.  Även enklare reparationer och service av vår övriga maskinpark kan förekomma. För tjänsten krävs lämplig yrkesutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter (ellära är ett krav). Kunskaper i engelska och B-körkort erfordras.

Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, positiv och med god kommunikationsförmåga.

Tjänsten avser vår verksamhet i Sisjön, Göteborg, men resor i tjänsten kan förekomma.

 

Maila din ansökan senast den 15 augusti till

petra.lampa@kranpunkten.se

Märk din ansökan med

”Montör Sisjön”

 

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta

depåansvarig Isak Gillgren, 070-528 49 18

 

 

Genie SX 180 – Först i Europa hos Kranpunkten

Vi på Kranpunkten kan som första uthyrare i Europa stoltsera med en Genie SX 180. Med en arbetshöjd på närmare 57 meter och en horisontell räckvidd på över 24 meter är denna lift en av världens största i sin klass.

Läs mer

Reparatör sökes till Göteborg- få ett lyft!

Vi söker dig som är van vid självständigt arbete, stressiga situationer, som tar egna initiativ men samtidigt är ödmjuk i sin vilja att ständigt lära.

 

Arbetet består av underhåll, reparationer samt service av vår maskinpark. För tjänsten krävs lämplig yrkesutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Utbildning och erfarenhet av arbete med el och/eller hydraulik är meriterande. Kunskaper i engelska och B-körkort erfordras.

 

Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, positiv och med god kommunikationsförmåga.

Tjänsten avser vår verksamhet på Hisingen i Göteborg, men resor i tjänsten kan förekomma. Läs mer om vårt företag på www.kranpunkten.com

 

Maila din ansökan senast den 7 juli till petra.lampa@kranpunkten.se

märk din ansökan med ”reparatör Hisingen”

 

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av verkstadschef

Johan Fredriksson, tfn 031-22 23 60

Nordea Masters

Nordea Masters är en del av Europatourtävlingen i golf som i år arrangeras på PGA of Sweden National i Bara utanför Malmö den 29 maj- 1 juni. Detta är en av tävlingarna som lockar mest publik, i år förväntas hundratusen besökare. Kranpunkten finns på plats som en Partner. Gå in på www.nordeamasters.se för att läsa mer om arrangemanget.

Öppet hus i Uppsala

Fredagen den 16 maj klockan 10-14 firar vi våra 10 år i Uppsala med ett öppet hus. Passa på att göra ett besök på vår depå och träffa våra medarbetare.

Välkomna!

Reparatör sökes – Solna/Täby

Kranpunkten i Båstad AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av lyftmaskiner.

Genom våra kärnvärden kompetens, effektivitet, personlig, säkerhet strävar vi efter att bli den ledande specialisten inom lyftmaskiner i Sverige.

 

Reparatör sökes – Få ett lyft!

 

Vi söker dig som är van vid självständigt arbete, stressiga situationer, som tar egna initiativ men samtidigt är ödmjuk i sin vilja att ständigt lära.

 

Arbetet består av underhåll, reparationer samt service av vår maskinpark. För tjänsten krävs lämplig yrkesutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Utbildning och erfarenhet av arbete med el och/eller hydraulik är meriterande. Kunskaper i engelska och B-körkort erfordras.

Du har god sammarbetsförmåga, är serviceinriktad, positiv och med god kommunikationsförmåga.

Tjänsten avser vår verksamhet i Solna/Täby, men resor i tjänsten kan förekomma. Läs mer om vårt företag på www.kranpunkten.com

 

Maila din ansökan till petra.lampa@kranpunkten.se

Märk din ansökan med ”Reparatör Solna”

 

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta

verkstadschef Niklas Gustavsson, 018-60 14 00

 

Industrilokal uthyres

Kranpunkten i Göteborg söker hyresgäst till industrilokal. Lokalens storlek är 615 kvm och innehåller tvätthall med oljeavskiljare, kontorsutrymme, uppehållsrum med kök, personalutrymmen med omklädning, WC och dusch.
Adressen är Tuvevägen 37, 417 05 Göteborg.
Möjlighet finns till hyra av ytterligare angränsande 660 kvm
Kontakta Isak 0705-284918 för mer info.

Utförsäljning glaslift 250

Utförsäljning glaslift litenVi säljer nu ut ett antal Glaslift 250.

 

För mer information kontakta Rikard Jönsson 0431-445459

Maskinförvärv

Kranpunkten utökade i veckan maskinparken med sex teleskoplastare. De är av modellerna Manitou 2150,1850,1650 och 523.

Reparatör sökes – Uppsala

Vi söker dig som är van vid självständigt arbete, stressiga situationer, som tar egna initiativ men samtidigt är ödmjuk i sin vilja att ständigt lära.

 

Arbetet består av underhåll, reparationer samt service av vår maskinpark. För tjänsten krävs lämplig yrkesutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Utbildning och erfarenhet av arbete med el och/eller hydraulik är meriterande. Kunskaper i engelska och B-körkort erfordras.

Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, positiv och med god kommunikationsförmåga.

Tjänsten avser vår verksamhet i Uppsala, men resor i tjänsten kan förekomma.

 

Maila din ansökan senast 23 september till petra.lampa@kranpunkten.se

märk din ansökan med ”Reparatör”

 

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta verkstadschef

Niklas Gustavsson, 018-60 14 00

 

 

Höstens utbildningar Kranpunkten Nord (Uppsala)

Nu är datumen för höstens liftutbildning respektive repetitionsutbildning satta

EXTRA INSATT LIFTUTBILDNING 23/10

EXTRA INSATT UTBILDNING DEN 18/9 Fullt

Liftutbildning :10/10 Fullt , 6/11 , 11/12

Repetition :  12/9 , 9/10 , 13/11 , 18/12

 

Anmäl er och er personal på:

018-60 14 00 eller 018-57 20 34

utbildningnord@kranpunkten.se

Utökning i maskinparken

Kranpunkten har investerat i ytterligare 30 JLG 1230 och 3 Nifty HR 12

KRANPUNKTEN SÖKER REPARATÖR TILL GÖTEBORG

Kranpunkten i Båstad AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av lyftmaskiner. Genom våra kärnvärden kompetens, effektivitet, personlig, säkerhet strävar vi efter att bli den ledande specialisten inom lyftmaskiner i Sverige.

Reparatör sökes – Få ett lyft!

 

Vi söker dig som är van vid självständigt arbete, stressiga situationer, som tar egna initiativ men samtidigt är ödmjuk i sin vilja att ständigt lära.

Arbetet består av underhåll, reparationer samt service av liftar. För tjänsten krävs lämplig yrkes- utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. B-Körkort erfordras. Du har god sammarbetsförmåga, är serviceinriktad, positiv och med god kommunikationsförmåga.

 

Tjänsten avser vår verksamhet på Hisingen
i Göteborg men resor i samband med utryckningar runtom länet kan förekomma.

Maila din ansökan till Isak.gillgren@kranpunkten.se

 

Märk din ansökan med ”Reparatör”

 

 

Isak Gillgren 0705-28 49 18

Tillskott i maskinparken

Nu har vi utökat vår maskinpark med tre materialhissar av märket Geda 300Z.

 

Läs om maskinens specifikationer HÄR

KRANPUNKTEN EXPANDERAR GENOM FÖRVÄRV AV LYFTAB´S LIFTPARK

Kranpunkten har förvärvat Lyftab i Halland´s liftpark. Detta träder i kraft per 2013-03-01. Med förvärvet följer inga anställda.

 

Förvärvet innebär även att Kranpunkten och Lyftab tecknar ett långsiktigt sammarbetsavtal vad gäller liftar, för att kunna serva Lyftab´s kunder med en bredare maskinpark.

 

 

KRANPUNKTEN AB

 

Fredrik Paulsson 0431-445450

Kranpunkten expanderar genom förvärv av Mr Bygg

Kranpunkten har förvärvat Mr BYGG maskinuthyrning i Göteborg. Detta träder i kraft per 2013-01-01. Mr BYGG har 12 anställda och finns med egen depå på Hisingen.

 

Förvärvet innebär för Kranpunkten att vi förstärker vår närvaro i Västra Sverige och blir den ledande nischleverantören av liftar i Göteborgsområdet med både ändamålsenliga lokaler samt kunnig och kompetent personal med mångårig erfarenhet. Vi kommer efter detta förvärv ha två fullsortiments anläggningar i Göteborg.

 

Maskinparken kommer efter förvärvet att uppgå till ca 2400 enheter.

 

-Vi är mycket glada över förstärkningen av Kranpunkten i Göteborg som detta innebär och vill hälsa alla våra nya medarbetare samt kunder välkomna, säger Fredrik Paulsson, VD Kranpunkten AB.

 

– Efter att ha jobbat med Mr BYGG i 31 år nu få ingå i en grupp med betydligt större resurser känns både spännande och utmanande, samtidigt som vi kommer att ha kvar vårt stora servicetänkande, säger Kjell Bramwall, VD Mr BYGG AB

 

 

Info till våra leverantörer:

Fakturor gällande inköp efter 1/1 2013 skall faktureras till:

Kranpunkten i Båstad AB

Åkagårdsvägen

269 71 FÖRSLÖV

Organisationsnummer: 556362-8055

 

 

Mr BYGG                                       KRANPUNKTEN AB

Kjell Bramwall                                 Fredrik Paulsson

031-222360                                     0431-445450

KRANPUNKTEN LEVERERAR TILL SKANDINAVIENS STÖRSTA KÖPCENTER I SOLNA

Skandinaviens största köpcentrum erbjuder den ultimata kombinationen av internationella och skandinaviska handelsaktörer. I norden har förutsättningarna för flagship stores och innovativa butikskoncept aldrig varit bättre- 250 butiksytor och ca 101.000 kvm butiksyta. Vi skapar en shoppingdestination.

Köpcentrat ger nya aktörer och koncept en helt unik möjlighet att etablera sig på den nordiska marknaden, vilket möjliggör en perfekt symbios för det bästa inom mode, design, teknik, sport och mat. En unik retailmix.

 

Kranpunkten blir ensam leverantör av bla Liftar till Köpcentrat vid Friends Arena i Solna

Byggtiden är 45 månader och de första maskinerna är på plats.

 

 

Kranpunkten stärker sin maskinpark

Genie_60251Vi har nu ytterligare förstärkt vår maskinpark med

30 st JLG 1230ES
5 st Genie 2646
10 st Genie 3246
10st Genie 1930
3 st 6025 Genie Roter Teleporter

Kranpunkten expanderar genom förvärv av Logab

Kranpunkten har förvärvat LOGAB maskinuthyrning i Göteborg. Förvärvet innebär för Kranpunkten att vi förstärker vår närvaro i Västra Sverige,med både ändamåls enliga lokaler samt kunnig och kompetent personal.
Maskinparken kommer efter förvärvet att uppgå till ca 2300 enheter.

 

– Pressrelease –

Kranpunkten har förvärvat LOGAB maskinuthyrning i Göteborg. Detta träder i kraft per 2012-08-01. LOGAB har åtta anställda och finns med egna depåer i Askim samt på Hisingen. Förvärvet innebär för Kranpunkten att vi förstärker vår närvaro i Västra Sverige, med både ändamåls enliga lokaler samt kunnig och kompetent personal.
Maskinparken kommer efter förvärvet att uppgå till ca 2300 enheter.

-Vi är mycket glada för förstärkningen av Kranpunkten som detta innebär och vill hälsa våra nya medarbetare samt kunder välkomna, säger Fredrik Paulsson VD Kranpunkten AB. -Att nu ingå i en större grupp med samma inriktning av produkter och med större resurser, känns både sporrande och spännande, säger Lars-Olof Gillgren VD LOGAB.

 

Info till våra leverantörer:
Fakturor gällande inköp efter 1/8 2012 skall faktureras till:
Kranpunkten i Båstad AB
Åkagårdsvägen
269 71 FÖRSLÖV

Organisationsnummer: 556362-8055

 

Lars-Olof Gillgren Logab AB, 031-284900                            

Kent Skogman Logab AB, 031-284900 

Fredrik Paulsson Kranpunkten AB0431-445450