Depåchef sökes till Malmö!

Du är en målinriktad och strukturerad person som kommer att ha ansvar för verksamheten på depån. I din roll ansvarar du för personalgruppen samt kontakt med kunder, leverantörer och kollegor på våra depåer runt om i landet. Att arbeta mot uppsatta mål och ständiga förbättringar är självklart för dig. God maskinkännedom och teknisk grundkompetens är meriterande. Du är vidare van vid självständigt arbete och stressiga situationer och tar gärna egna initiativ. Ett bra ordningssinne och samarbetsförmåga är ett krav. Du kommer till en bra och stimulerande arbetsplats med mycket god sammanhållning

Vi finns med kontor i Förslöv, Malmö, Göteborg, Stockholm och Uppsala och levererar maskiner till hela Skandinavien. Vi förfogar över närmare 3 000 maskiner och är certifierade enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och OHSAS 18001:2007.

Maila din ansökan senast 15 oktober till petra.lampa@kranpunkten.se

Märk din ansökan med ”depåchef Malmö”

Vid frågor om tjänsten kontakta

regionchef Thomas Eriksson, 0431-44 54 50