Distriktsäljare sökes!

Till vår verksamhet i Göteborg söker vi nu en distriktsäljare.

Du är en målinriktad och strukturerad person som i huvudsak kommer att arbeta med uppsökande försäljning. I din roll ansvarar du för att skapa nya affärskontakter, uppföljning och kundnöjdhet. Din maskinkännedom är god och du har teknisk grundkompetens. Du är vidare van vid självständigt arbete och stressiga situationer och tar gärna egna initiativ. Ett bra ordningssinne och samarbetsförmåga är ett krav. Du kommer till en bra och stimulerande arbetsplats med mycket god sammanhållning

Vi finns med kontor i Förslöv, Malmö, Göteborg, Stockholm och Uppsala och levererar maskiner till hela Skandinavien. Vi förfogar över närmare 3 000 maskiner och är certifierade enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och OHSAS 18001:2007.

 

Maila din ansökan senast 31 augusti till andreas.johansson@kranpunkten.se

Märk din ansökan med ”distriktsäljare Göteborg”

Vid frågor om tjänsten kontakta

regionchef Andreas Johansson, 031-28 49 00