Kranpunkten fortsätter att engagera sig i kampen mot cancer

Helena Mareniusson står bakom hemsidan Energy vs cancer och vill med den hjälpa dem som drabbats av bröstcancer.

Nedan beskriver Helena sitt arbete och det finns också möjlighet att klicka sig vidare till hemsidan via länken.

Energy vs cancer är en ny webbsida som handlar om hur man hittar energi och stärker sig själv med det man själv kan påverka, för att bättre klara av nödvändiga behandlingar för att bli frisk från sin bröstcancer. Det är också en sida för närstående till drabbade. Sidan är lösningsfokuserad med samlad, lättillgänglig information och konkreta tips och råd.

Cancerbehandlingar slår hårt mot kroppen och studier visar bl.a. att många kvinnor avbryter sin eftermedicinering i förtid vid hormonell bröstcancer p.g.a. tuffa biverkningar.

Förhoppningen med webbsidan Energy vs cancer är den ska bidra med energi och inspiration till de som har drabbats av bröstcancer, som hjälp på vägen för att orka med den resa det innebär att bli frisk igen. Det finns också en sluten facebookgrupp länkad till sidan där drabbade kan tipsa och stötta varandra.

http://energyvscancer.se/