Kranpunkten expanderar genom förvärv av Logab

Kranpunkten har förvärvat LOGAB maskinuthyrning i Göteborg. Förvärvet innebär för Kranpunkten att vi förstärker vår närvaro i Västra Sverige,med både ändamåls enliga lokaler samt kunnig och kompetent personal.
Maskinparken kommer efter förvärvet att uppgå till ca 2300 enheter.

 

– Pressrelease –

Kranpunkten har förvärvat LOGAB maskinuthyrning i Göteborg. Detta träder i kraft per 2012-08-01. LOGAB har åtta anställda och finns med egna depåer i Askim samt på Hisingen. Förvärvet innebär för Kranpunkten att vi förstärker vår närvaro i Västra Sverige, med både ändamåls enliga lokaler samt kunnig och kompetent personal.
Maskinparken kommer efter förvärvet att uppgå till ca 2300 enheter.

-Vi är mycket glada för förstärkningen av Kranpunkten som detta innebär och vill hälsa våra nya medarbetare samt kunder välkomna, säger Fredrik Paulsson VD Kranpunkten AB. -Att nu ingå i en större grupp med samma inriktning av produkter och med större resurser, känns både sporrande och spännande, säger Lars-Olof Gillgren VD LOGAB.

 

Info till våra leverantörer:
Fakturor gällande inköp efter 1/8 2012 skall faktureras till:
Kranpunkten i Båstad AB
Åkagårdsvägen
269 71 FÖRSLÖV

Organisationsnummer: 556362-8055

 

Lars-Olof Gillgren Logab AB, 031-284900                            

Kent Skogman Logab AB, 031-284900 

Fredrik Paulsson Kranpunkten AB0431-445450